ISN Informatie Service

ACTUEEL EN BETROUWBAAR

Verantwoord zakendoen begint met een betrouwbaar en actueel beeld van uw relaties. Hiermee neemt u bestaande twijfels weg en beperkt u tegelijkertijd eventuele risicos die uw bedrijf financiele schade kunnen berokkenen. Al meer dan 100 jaar is ISN specialist in het verstrekken van overzichtelijke en up-to-date informatierapporten. Op dit moment beschikt ISN in haar database over informatie van alle in Nederland actieve ondernemingen. Bovendien werkt een team van ervaren medewerkers dagelijks aan verdere uitbreiding en actualisering van deze databank.

ISN INFORMATIERAPPORT

Met het ISN informatierapport krijgt u inzicht in de historie en de huidige situatie van het betrokken bedrijf, in de moraliteit en de kredietwaardigheid. Daarbij krijgt u antwoord op vragen omtrent management, omvang van activiteiten, eventuele lieeringen en te verwachten ontwikkelingen. Uiteraard krijgt u ook een financiele rapportage met betrekking tot bezittingen, liquiditeiten, bankrelaties en betalingservaringen - aangevuld met een kredietbeoordeling. Informatie die belangrijke beslissingen aangaande financieel beheer, marketing, investeringen en overnames gefundeerd kan onderbouwen.

Kortom, het ISN informatierapport voorziet u van alle noodzakelijke gegevens: bondig, overzichtelijk en zonder ingewikkelde coderingen of formuleringen.

DIVERSE RAPPORTAGEVORMEN

Bent u geinteresseerd in het ISN informatierapport of in een van ISN haar andere rapportagevormen, dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling Telefoon 010-414 55 11 of info@isnl.nl.